vrijdag 17 juni 2011

Goede PET

Even een snel berichtje. We zitten gezellig bij te kletsen met M. en E. Het was een heavy dagje. Ik kreeg de uitslag van de PET-scan. De bedoeling was om weefsel te vinden elders in mijn lichaam, maar op de PET-scan was op andere plekken in het lichaam niets te zien. Goed nieuws dus. Wel de vraag hoe we nu weefsel gaan krijgen is nog even. onbeantwoord.
Er komt nog een MRI van mijn hoofd deze week om het vervolg nu te gaan beoordelen. Een PET-scan kan niet ' in het hoofd' kijken. Ik ben super blij dat de PET zo goed was. IK had nog wel allerlei vragen en twijfels omdat ik weer een MRI moet. Ik ben nu gerust gesteld waarom het nodig is. JW heeft mijn arts nog even terug gebeld. Ik vertel hier morgen nog wel meer over, omdat ik nu even te moe ben en niet teveel tijd achter de laptop wil zitten.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Dat is een heel mooi bericht. Heel fijn

Wil je de groeten aan M. E.en A. doen?

Marjolijn zei

Ha, dat is goed nieuws.
Fijn meis.
Lekker uitslapen en goed uitrusten.
Dan kan er een heel gezellig weekend beginnen.
Geniet volop..!!

Anoniem zei

Fijn nieuws, zo kun je rustig en goed gemutst het herfstachtige weekend in.
monique

Anoniem zei

Wat een super fijn bericht, nu dit weekend genieten van alles en iedereen. Ik heb dinsdag een ct scan en heb me aangemeld voor 5 juli. Ik hou je op de hoogte.
Renee