maandag 28 februari 2011

Taxi | Taxi

Gelukkig voel ik me wat beter dan gisteren bij thuiskomst. Ik ben vandaag weer naar het Behouden Huijs geweest, taxi H ( ja van HBES) was zo lief om mij even te brengen en te halen. Ik heb lekker gewerkt met pastelkrijt.
Ik merk nu dat de intensieve week me ook wel energie gekost heeft. Ik ben minder fit dan tijdens het skieen, maar dat komt ook omdat je nu meer binnen zit en weer alleen bent. Eenmaal op de ski's stroomt de adrenaline en dan krijg je ook energie.

JW is vandaag ook weer aan het werk geweest en nu E van de HBES-bakkers scheikunde (reactievergelijkingen) aan het uitleggen. Volgens mij gaat dat wel goedkomen. Zometeen ga ik lekker naar bed en nog even boer zoekt vrouw kijken, de uitzending van gisteren heb ik gemist.

--------
English:

Luckily I feel better now then coming home yesterday. I went to the Behouden Huijs with taxi H, (yes from HBES) who was so kind to bring me. I worked with pastel chalk.
I now notice that the intensive week last week claimed a lot of energy. I am less fit then during the ski week, being alone at home inside has also to do with that. Once outside on the skis the adrinaline starts flowing and gives you energy.

JW went back to work again today and is now explaining chemistry to E from HBES, reaction equations. I think he is doing ok. In a minute I will go to bed and watch "farmer seeks wife". I missed the broadcast of yesterday.

1 opmerking:

Marjolijn zei

Komt ook weer goed meis.
Je moet je draai thuis weer even vinden.
Altijd even lastig, zeker na zo'n fijne week die je gehad hebt.
Fijne dag vandaag.