maandag 14 februari 2011

Medicijnen | Medicine

Nog een weekje en dan lekker op wintersport. Vandaag ben ik al even bezig geweest om alle medicijnen die ik in huis heb te inventariseren. Het is niet niks wat je na een paar kanker verzamelt. Ik heb weer een lijstje waar ik een recept voor kan vragen. Morgenvroeg ga ik even naar de huisarts. Ik wil even vragen of hij een idee heeft wat ik met mijn voeten moet. Ik krijg echt geïrriteerde plekken op mijn tenen. Het lijken ontstekingen, maar ik weet het niet zeker. Met skieen is het niet echt handig. Misschien dat fucidine helpt.

Verder heb ik deze week genoeg tijd om de vakantie voor te bereiden. Het is het belangrijkste dat ik mezelf goed blijf voelen en me niet al te druk maak.

-----------
English:
One week to go before the skiing holiday starts. Today I spent to find out what medicine I have at home and what I need to bring to Austria. It is amazing how much a cancer patient gathers when a few years sick. I have a list of medicine for which I need an recipe. I have an appointment with the doctor tomorrow morning. I also want to know if he has anything for my feed. My feet are start to show irritation spots on my toes. They look like inflammation but I am not sure. Not too comfy when skiing that is for sure. Maybe fucidine will help.

I have plenty of time to prepare for the holiday. Most important thing is that I keep feeling well and save my energy.

1 opmerking:

Marjolijn zei

Zo is het meis.
Lekker alle voorbereidingen maken en dan heerlijk op pad.
Zorg goed voor je voetjes.
Fijne dag vandaag.