zondag 20 februari 2011

Lekker geskied! | Good skiing!

Zo de internetverbinding is geregeld. Gisteren zijn we tegen 19:30 aangekomen. Lekker gegeten en toen op tijd naar bed. Vandaag rustig aan gedaan, maar wel geskied.

Normaal gesproken wil ik vroeg naar boven en veel afdalingen maken, maar ik ben rustig begonnen. Het skieen gaat goed, het is heel gezellig en ik vermaak me goed. Ik heb wel wat last van de droge lucht. Een rode schrale huid, in combinatie met sneeuw en een loopneus wordt mijn huid schraal en vlekkerig. De tarceva maakt mijn huid enorm gevoelig. Ook heb ik al een paar keer naar de wc moeten rennen vanwege opstandige darmen, maar ik ben al lang blij dat ik kan skieen en plezier kan hebben.


Morgen gewoon weer een ski-dag, ik lig met mijn hoofd ingesmeerd met vaseline in bed om de droge huid zoveel mogelijk vet te houden en hoop dat morgen weer een mooie dag wordt.

O ja nog even terugkomen op mijn blog van een paar dagen terug, ik haalde herinneringen op van mijn 0e -12e. Ik heb er leuke reacties op gekregen, en vind het leuk dat R en S ook gereageerd hebben. Als jullie nog wat te binnen schiet dan meld het maar :-)

--------
English:
So the internet connection is arranged. We arrived here around 7:30 PM. We had a nice supper and went to bed. Today we did not do so much, but we did ski.

Normally I want to go up the mountain as early as possible and make as much downhills as possible. But I now I started calmly. The skiing goes well, the company is super and I am enjoying myself really good. I suffer from the dry air. A red skimpy skin in combination with snow and a wet nose makes my results in a spotty dry thin skin. The Tarceva makes my skin really sensitive. I also had to run a few times to the toilet because of revolting intestines, but I am so happy I can ski and have fun you won’t hear a complaint from me.

Tomorrow another regular skiday. I lie in bed with my head smeared with vasaline to keep my dry skin as greasy as possible. I hope it will be a nice day again tomorrow.

O yes, about a blog from a few days ago. I collected memories from age 0 to 12. I had some nice reactions, I liked it especially that R and S reacted on my blog. When you have some more memories I would love to know them! 
4 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat weer ontzettend leuk om te zien hoe je aan het skiën bent! En er valt ook nog sneeuw.
Voor wat betreft de droge lucht, kom maar terug, we hebben nog wel het één en ander.......

Marjolijn zei

Heerlijk skiën, lekker genieten, en goed op jezelf passen, meer hoeft niet.
Veel plezier...!!!

Anoniem zei

hallo allemaal,
wij [bert en ik] wensen jullie allemaal heel veel skiplezier en vooral mooi weer en veel sneeuw.
het vriest hier ook nog knap,dus lekker koud met het zonnetje erbij.veel liefs van ons

Eva van Zuiden zei

Goeie foto's
Ziet er super uit....enjoy