zaterdag 26 februari 2011

Veilig in Nederland | Safely in the Netherlands again

Zooo we zijn weer in Nederland (slapen nog in Exloo) . De terugreis is goed verlopen. Geen grote lange files en geen gevaarlijke omstandigheden. We vertrokken om 9:00 uur en waren tegen 19:30 in Emmen bij mijn ouders. Onderweg hebben we ook nog even gegeten.


Ik moet wel zeggen dat ik het zwaar heb om weer terug te zijn, het gewone leven begint weer, voor zover dat voor mij nog gewoon is. IK voelde me zo goed in de bergen en heb een beetje het gevoel weer terug te keren in mijn ziekte, terwijl de ziekte ook op vakantie bij me was.
Op vakantie ben je even weg van de dagelijkse sores en het valt me zwaar dat dat weer begint, evenals de scan en ziektegerelateerde dingen.


Ik ben moe, ga lekker slapen,zou nog wel meer willen schrijven over hoe ik me voel, maar dat komt nog wel.


----
English:So, we are back in the Netherlands (still sleep in Exloo). We had a good  trip back home. No big traffic jams or dangerous situtations on the road. We left at 9:00 this morning and were in Emmen at my parents place at 19:30 in the evening. During the way back we also  had dinner.

I have to say It's pretty hard for me to be back again. Ordinary life starts again, as far as it can be ordinary for me anyway. I felt so great in the mountains and it feels a bit as if I return to my disease, while the disease was with me all the time during the holiday..
During holiday you can escape from daily troubles for a while and it strikes me hard life is starting again, including the scan this friday and other things related to my disease.

I am tired and go to sleep, would like to write more about my feelings but I will do that later.

1 opmerking:

Marjolijn zei

Ja meis, bij het thuis komen is ook alles weer terug.
Ik geloof best, dat je het gevoel hebt dat je ziek zijn ook even met vakantie was.
Maar toch een hartelijk welkom thuis.
Fijn dat je zo genoten hebt.
Vandaag nog maar even nagenieten en bijkomen.
En dan morgen weer over naar het leven van alle dag.