dinsdag 1 februari 2011

Jasje | Jacket

Vandaag met mijn moeder even lekker de stad in geweest. Mijn moeder heeft een mooie windstopper gekocht en ik heb ook een van mijn moeder gekregen. Een super - niet - meer -normaal rood Haglofs goretex jasje ;-) Het was dezelfde winkel waar JW met het horen van het slechte nieuws van de hersenuitzaaiingen met jas en al naar buiten rende achter mij aan met piepend alarm op de achtergrond..

Soms vraag ik me af bij nieuwe kleren: Hoe lang kan ik het nog aan? Is het niet zonde om te kopen? Ik hoop dat mijn zusje het dan nog aan wil, of mijn moeder. Ik hoop er eerst zelf nog plezier van te hebben de komende wintersport..

----

English:
Today I went shopping with my mom. She bought a really nice windstopper and I got one too as a present. A super nice red Haglofs goretex jacket :-) It was in the same store where JW ran after me out of the store with a jacket on inpsite of all the alarms going off when I heared about my brain metastases.

Sometimes when I wonder how I will wear new clothes, isn't it a waste to buy them? I hope my sister will wear them or my mom. I hope to benefit from my new jacked myself coming ski trip.

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Lekker genieten van je nieuwe jas en niet denken heeft het nog zin al herken ik het wel. Heb vandaag stiekem gereden met de auto en een hesje gekocht voor de vakantie.
Renee

Marjolijn zei

Herkenbaar die gedachten, maar toch maar snel uit je hoofd zetten.
Lekker genieten van dat mooie jasje.
En je goed zichtbaar laten zijn op die witte bergen.
Fijne dag vandaag.

Anoniem zei

Caroline je gaat nog geen erfenis verdelen, ben jij betoeterd. Je draagt het zelf tot op de naad toe af en ondertussen gewoon door winkelen.

Fijne dag verder.

Monique

Esther zei

Niet zeuren joh...van die jas ga je nog ff van genieten hoor.
Wat leuk dat Marian ff op bezoek was....gezellie
Suc6 met je kuren en genieten in de krokusvakantie

hendrike zei

Je gaat het gewoon nog heel lang dragen hoor,ben jij betoeterd.
Vandaag bedacht ik net dat mijn kleren die ik gekocht heb toen ik net ziek was toch echt wel aan vervanging toe zijn.
Zo ga jij ze ook gewoon nog afdragen!