woensdag 23 februari 2011

Supertocht

Waar ik de energie vandaan pluk, ik weet het niet, maar vandaag vanaf 08:30 tot zeker 16:00 uur geskied. Janwillem en ik zijn samen met vrienden die hier ook aan het skieen zijn een tocht gaan maken. Het einde van de tocht was bij een hutje, waar we wat konden eten. Dat hutje is niet altijd geopend en je kunt er alleen lopend komen. Dit wilden we altijd al graag een keer doen en vandaag is het gelukt. Ik had niet gedacht nog zo lang te skieen, door dikke sneeuw te ploegen met mijn skischoenen en boven bij het hutje te komen, maar ik heb het geprobeerd en het gered. Wel erg ondersteund door de mensen die mee waren, ze waren zo lief om mijn ski's te dragen ploegend door de dikke sneeuw.


Ik vermaak me dus nogal en doe meer dan ik ooit had kunnen denken, waarom ik zoveel energie heb ik weet het niet, ik geniet er echt van. Na de lange tocht die niet alleen zwaar was,maar ook erg koud ben ik thuis even een uurtje gaan liggen. Ik had het vooral koud.
Vanavond nog lekker uit eten geweest en nu heerlijk in bed.


Met mijn ouders , zusje en aanhang is het erg gezellig. AS staat ook al op de ski's en vindt het geweldig. Helaas heeft alleen mijn vader een lichte blessure aan zijn kuit.


Morgen gaan we het rustig aan doen. Ik zeg dat wel vaker,maar dit keer is het echt zo. Vandaag wilde ik even profiteren van het mooie weer.------
English:Where did I get the energy? I don't know, but today from 08:30 till at least 16:00 o 'clock, I have been skiing. Jw and I have made a big ski-tour today with friends who are also here in Austria. The end of the tour was at a little hut with the possibility to eat something. The hut is not always open and you can only get there by foot. We always wanted to do this and today we succeeded! I never thought to complete the tour, plowing through the thick snow with my skishoes to reach the hut. But I tried it and I made it! The people who were with me were a big help, they were so kind to carry my skis through the thick snow. 

So I am having quite a lot of fun and I do more then I ever could have imagined, why I have so many energy, I don't know but I really enjoy it. After the long tour, not only being very heavy but also very cold, I layed in bed for a little hour. I was especially cold. 
In the evening we went out for dinner and now I am lying in bed. 

It's very nice to be here with my parents, sister and her husband and kids. AS is on ski's too she already loves it to ski. Unfortunately my dad has a slight injury to his calf. 

Tomorrow we take it easy, I have said that before, but this time it's really the case ;-) Today I wanted to profit from the sunny weather.

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Geniet meisje .... geniet !!!

Anoniem zei

Super Karin dat je dir doet, geniet ervan.
Renée

Anoniem zei

klasse karin ,geweldig dat jullie zo genieten.
en het samen zo gezellig hebben.
en dat onze anne-sophietje op de ski,s staat en pepijn zal het ook wel leuk vinden in de sneeuw.
hopelijk maken ze een mooie film,dan kunnen wij het ook zienliefs b en g

Marjolijn zei

Fantastisch lieverd...!!
De berglucht doet je vast zo goed.
Lekker genieten hoor.

Eva zei

Wow, dat filmpje!
Helemaal TOP (let op de woordspeling, haha)

Liefs Eva van Zuiden

Froukje zei

Geweldig filmpje met geweldige muziek!! En waarom jij zoveel energie hebt? Omdat jij, jij bent. En van elke dag het beste maakt. Geweldig Karin, je bent een inspiratie. Geniet nog wat meer van de sneeuw, de bergen, de mensen, de energie, en het feit dat jullie allen leven en daar samen zijn. Groet Froukje

Jacky van der Ende zei

Wat een heerlijk filmpje! Blauwe lucht, witte sneeuw en een Karin die er behendig doorheen vliegt. Ik zou het filmpje op die beamermuur van jullie vaak afdraaien als je er even doorheen zit.