zondag 6 februari 2011

Weer wennen | Get used

Heerlijk een rustige zondag. Uitgeslapen en vanmiddag met E en S van de HBES-family films gekeken.
Weer eens ouderwets op de beamer. Geslaagde middag en nu liggen we in bed. Ik voel me vrij goed, alleen ik merk wel de tarceva die ik een week slik. Mijn ogen tranen en zijn rood en ik realiseer me nu pas hoe ik gewend was geraakt aan die bijwerkingen toen ik het een half jaar geleden slikte. Nu moet ik er echt weer opnieuw aan wennen..
----
English:

A lovely peacefull sunday. I slept for a long time and this afternoon the E and S from HBES family joined us to see some movies. We watched them on the beamer traditionally. A good day and now we are in bed. I feel pretty good, the only thing is I notice I use Tarceva again. My eyes are red and watery. I realise now how I was adapted to the sideeffect in my previous Tarceva period. I have to get used to it again.

1 opmerking:

Marjolijn zei

Ja, dat geloof ik.
Toch een fijne maandag meis.
Veel plezier vandaag.