woensdag 9 februari 2011

Suf | Dull

Vandaag een beetje een suf dagje. Ik werd wakker en had geen zin om er vroeg uit te gaan. IK had echt zoiets van : tja waarom?
Ik voelde me dus niet zo happy, gelukkig ging het vrij snel over terwijl ik me niet eens met vrolijke dingen heb bezig gehouden. Ik heb een documentje met allerlei wensen en beslissingen voor mijn uitvaart en vandaag ben ik er weer even mee verder gegaan. Het geeft wel een fijn gevoel om er weer mee bezig te zijn, maar zo af en toe dacht ik wel van sjeee wat erg wat er met mij aan de hand is en dat ik dit nu al moet beslissen.

Het is soms lastig om mijn draai te vinden. De ene dag gaat het beter dan de andere, maar vandaag had ik dus echt nergens zin in. Ik hoop dat het morgen wat beter gaat, want ik voel me dan aan het einde van de dag niet voldaan.

-------
English:

Today I had a dull day. I woke up and did feel like going out of bed early. I thought “Why bother?”.
So I did not feel that happy, luckily the feeling passed while I even did not do the most cheerful activities. I have a document with all kinds of wishes and and decisions about my funeral and today I worked on the document. On the one hand it is a good feeling to be dealing with that, on the other hand I sometimes realized what an horror in what kind of a situation I am in and what kind of decisions I have to make at my age.

Sometimes it is difficult to be at peace. One day is better then the other, but today was a day without much motivation. I hope tomorrow brings some spirit, I do not feel content at the end of this day.

2 opmerkingen:

Marjolijn zei

Helemaal waar, de ene dag is de andere niet.
Zou ook een beetje saai worden, als ze allemaal hetzelfde waren.
Maak er vandaag maar weer een gezellige dag van.

Anoniem zei

Goedenmorgen,

Ik hoop dat je vandaag een betere dag hebt.

Monique