woensdag 16 februari 2011

Verzachtend | Soothing

Volgens mij gaan de cremes die ik heb gekregen wel werken. Het voelt al verzachtend als ik het er op doe in ieder geval. Vandaag heb ik mezelf de deur uitgeschopt voor een kleine wandeling. het was heerlijk buiten dus een dik half uur wandelen en de ipod op. Best lekker en ik hield het goed vol.
Vanmiddag heb ik alvast wat spullen voor de wintersport bij elkaar gezocht. Ook al gaan we zo vaak op vakantie, ik ben niet goed in zo weinig mogelijk meenemen hehe..naja de koffer is groot genoeg.

----
English:

I think the cremes I got work. It feels like it softens when I put it on. I kicked myself out of the door today for a small walk. It was lovely outside so I walked for 30 minutes with my Ipod on. Quite nice and my condition was more then enough.
This afternoon I searched for the wintersports clothing. I am not that good at it. I try to bring with me as little as possible but uhum well the suitecase is really big 

1 opmerking:

Marjolijn zei

Och, alles wat in de koffer past mag mee, moet je maar denken.
En anders een grotere koffer..haha..!
Lekker doorgaan met voorbereidingen, dat komt wel goed.
Fijn dat de creme zijn werk gaat doen.
Gezellige dag vandaag.