vrijdag 25 februari 2011

Alweer voorbij | Already over

Zo alweer de laatste ski-dag. De week is voorbij gevlogen. Nog nooit ging een week zo snel.
Ik heb vanmorgen nog geskied en vanmiddag een paar uurtjes, het weer was niet fantastisch, maar vooral vanmorgen samen met JW waren er stukken piste bij waarop we erover vlogen. Heerlijk, ik had genoeg energie.
Nu lig ik op bed, zojuist zijn we nog even met mijn ouders uit eten geweest en de vakantie voelt nu echt voorbij. Ik heb genoten , echt ik heb zo veel geskied, gelachen en energie opgedaan. Ik had dit nooit gedacht. Ik ben ook wel verdrietig dat het voorbij is. Thuis wacht er meteen weer een CT-scan, moet ik weer mijn dagen vullen en heb ik minder energie. Ik was ook gedurende de week soms wel eens even verdrietig. Iedereen om je heen is vol leven en energie, maakt plannen voor de toekomst en ik ben alleen maar bezig met ziek zijn.
Maar deze week heeft me vooral goed gedaan, het was heel gezellig en ik weet dat sommige mensen van de groep dit lezen:
Ik hoop dat jullie goed thuis zijn gekomen en bedankt voor de gezelligheid !


ka ka en AS..
----------
English:
So it's already the last skiingday. The week has gone by so fast! It never passed so fast as it did this year.
This morning I did some some skiing and also a few hours this afternoon, the weather wasn't great, but this morning there were areas on the ski-slope where it looked like you were flying over the snow! Fantastic feeling, I had plenty of energy.
Now I lie in bed, we just returned from a dinner with my parents, it feels like holiday is really over now. I enjoyed it a lot, really I skied so far, laughed a lot and gained so much energy. I never thought I was able to do this all. I am also sad the holiday is over.  Back home there immediately is a CT-scan waiting for me, I have to fill my days again and I have less energy. During the holidayweek I sometimes was a bit sad too, you see everyone around you, they are all full with life and energy, they plan their future and I am only focused on my disease.
But this week has done me especially good, it was really a social en lovely week and I know some people who were here read my blog: 

I hope you all came home well, and thanks for all the fun this week! 3 opmerkingen:

Marjolijn zei

Fijn meis, dat je zo lekker mee hebt kunnen doen met alles en zo genoten hebt.
Daar kun je met veel plezier op terugkijken en nagenieten.
Goede reis terug.

hendrike zei

Wat heerlijk toch dat je zo hebt kunnen genieten!
Inderdaad jammer dat er weer een eind aan komt, en je weer in de werkelijkheid wordt gegooid.
Veel sterkte de komende week!

Jan-Marc zei

Ey topper,

Het was inderdaad weer een geweldige topweek.
Ik heb er weer enorm van genoten, met uiteraard onze tocht naar de Hexenseeh├╝tte als hoogtepunt.
Jij/jullie weer enorm bedankt voor de gezelligheid en het vele lachen!
Sterkte deze week en tot horens.
Liefs en kus,
Dinanda, Jan-Marc en Sam