vrijdag 11 februari 2011

Lamlendig | Miserable

Vandaag naar mijn zusje geweest. Het was een hangdagje want ik, mijn zusje en ook de kleine P. waren niet echt fit. Ik verbaasde me er al over dat ik nog steeds niet aan de beurt was. Ik voelde me vanmiddag echt lamlendig, pijnlijke klieren in de hals, keelpijn en koud. Veel hebben we dan ook niet gedaan, wel scones gemaakt en met mijn ouders zuurkoolschotel gegeten.

Ik hoop dat het lamlendige gevoel niet doorzet. Ik moet wel zeggen dat ik me nu in de avond wel iets beter voel dan vanmiddag.

-------
English:

Today I went to visit my sister. It was a chill day because mys sister and the small P and myself were not 100% fit. I was surprised the flue did not hit me yet. I felt really miserable this afternoon. My lymf nodes and neck were painfull, I had a sore throat and was cold. We did not do much besides making scones and had supper with my parents.

I hope the miserable feeling does not stay. I have to say I feel better now in the evening then this afternoon

2 opmerkingen:

Esther zei

Ach Carolientje, het hangt blijkbaar in de lucht. Nicky zit ook al te klagen over keelpijn en er zijn veel ziek.
Ik hoop dat je toch wel snel je document, want elke keer er mee geconfronteerd worden, wordt je niet echt blij van. Ik ben er toen een hele avond en begin van de nacht mee bezig geweest....weet je het nog? Toen zijn wij rond half 2 's nachts aan de borrel gegaan en hebben we geproost op de ellende.
Ik had vanmorgen nog 'geroddeld' over.....begon je oortjes al te tuten? ;)
XXXXXXXXX

Marjolijn zei

Ja meis, het hangt zwaar in de lucht.
Iedereen hoest en proest.
Ik hoop dat het hier ook voorbij trekt, zit er ook niet op te wachten, maar zit er ook tegenaan.
Fijn weekend.