dinsdag 8 februari 2011

Beetje lente | A little bit of spring

Vandaag was mijn moeder er weer. We hebben zoals wekelijks wat in huis gedaan en even boodschappen gehaald. Het is altijd gezellig als mijn moeder er is. We hebben het veel over de wintersport gehad. Ik krijg steeds meer zin en hoop zo dat ik me dan ook goed voel.

Vanavond gegeten bij de zus van JW, waar JW's ouders oppasten. Echt lekker gegeten en bijgekletst.
Een doorsnee dinsdag zonder fratsen,wel sinds lange tijd weer lekker weer. Het voelde een heel klein beetje lente vandaag !

------
English:

Today my mom was with me again. We did, like we do every week, a little of bit of housekeeping and we fetched groceries. It is always very cozy when my is here. We talked a lot about the skiing holiday.I am looking forward to in more and more. I hope I feel as good then as I feel now.

We had supper at JW's sister where JW's parents were babysitting. Good foods and good talks. Today was an ordinary day with out antics. The weather was since a long time very nice. It felt a little like spring today!

2 opmerkingen:

Froukje zei

Ik had dat ook met dat lentegevoel. Is het nog maar 8 februari, maar 's morgens als ik om 8 uur in de auto stap is het al licht en als ik naar huis rij, nog steeds. Ik heb vandaag mijn grappige jurkje aangedaan en ben er voor gegaan. Hoe moet jij nou op wintersport als het weer lente is Karin ;-) Lente is hoop.Wat iedereen voor elkaar, maar zeker ook voor jou en JW, heeft. Lijkt mij. Groetjes!

Marjolijn zei

Heerlijk hé...!!
Vandaag nog maar zo'n dagje.
Lekker genieten meis en verheug je maar lekker op de wintersport.