vrijdag 25 februari 2011

Klaverjassen

Vandaag dus echt even rustig aan gedaan. Ik ben voor het eerst met een gondel weer naar beneden gegaan in plaats van op de ski's. Ik was moe en had als ik het echt had gewild nog wel kunnen skieen, maar ik wilde niet het risico lopen te vallen.
Vanavond hebben we geklaverjast..naja ik heb toegegekeken en geluisterd hoe JW samen met J, A en mijn vader inmaakte ..hehe
Morgen alweer de laatste dag, jammer, de week is echt voorbij aan het vliegen. Ik hoop morgen nog een paar mooie afdalingen te maken.


-----
English:Today I really took it easy. For the first time I took a ski gondola downhill instead of my skiing. I was pretty tired and if I really wanted it, I would have been able to go downhill by ski's, but I didn't want to take any risk to fall. 
Tonight we played the Dutch card-game: Klaverjassen. (In English I think it is called: Play jass), well I watched and listened how JW togehter with J. and A. beat my father he he
Tomorrow the last day of this holiday, what a pity, de week rushed  by..I hope I can make a few nice ski-runs tomorrow.

2 opmerkingen:

Marjolijn zei

Ja jammer hé, zo'n week vliegt voorbij.
Maar voor vandaag nog volop genieten en dan morgen weer een goede terugreis.
Fijne vrijdag en op naar een goed weekend.

Anoniem zei

Lekker uit skien en bis Bald

Hier is het lekker dooi, groeten Monique