donderdag 10 februari 2011

Atlas | Atlas

De afgelopen twee dagen doe ik niet zoveel. Ik heb niet echt ergens zin in en zit gewoon thuis. Ik ben begonnen in 'World History'. Dat is een atlas over de geschiedenis van de wereld. Ik lees niet alles hoor. Ik had het met JW over (na het journaal) het middenoosten en dat ik sommige dingen niet helemaal begreep. JW pakte toen die atlas erbij.
Naja ik zal er niet teveel over uitwijden, maar ik vermaak me er wel mee. Daarnaast heb ik nog een aantal boeken dus vervelen hoef ik me niet. Het is meer dat ik niet altijd de puf heb om te lezen in ieder geval niet een hele middag, zeker niet omdat ik vrij snel last van mijn ogen krijg.

Ik ben wel blij dat ik morgen weer wat ga ondernemen. JW gaat morgen werken en zou het hele weekeind naar Arnhem. Ik ga morgen naar mijn zusje en zou ook blijven slapen, maar JW's weekeindje Arnhem gaat niet door. J, met wie hij zou gaan heeft de griep helaas. Ik vind het natuurlijk erg leuk dat JW het weekeind er wel is, maar wel jammer voor hem dat het weekeindje niet doorgaat.

---
English:

The last few days I did not doing that much. I don’t feel like anything and I am just home. I started in the “World History. This is an atlas about the history of the world. I do not read all details. I was talking about the middle east with JW (after the news) and did not understand everything. JW fetched the atlas from the shelve.

I won’t go into detail about it, but I am enjoying myself with it. Furthermore I have some more books, so I don’t need to get bored. It is more that I don’t always the energy to read at least not a complete afternoon, specially so when my eyes are dry and hurt.

I am glad I am will undertake something tomorrow. JW is working tomorrow and he would go on a field trip the whole weekend in Arnheim (investigate operation market garden) including staying overnight. BUt the trip is cancelled. J with whom he would go, has influenza unfortunately. I am happy JW will be home in the weekend offcourse, but it is a pity for him his weekend away is cancelled.

2 opmerkingen:

Marjolijn zei

Fijne vrijdag en op naar een heerlijk weekend.

Geniet er maar volop van.

Anoniem zei

Hoi Karin / Caroline,

IK heb globaal je blog gelezen. Wat heftig allemaal en af en toe ook zo herkenbaar. Jij hebt van de week op mijn blog gereageerd. Ook ik heb, net als jij, longkanker en ben opgegeven. Jij leeft al een hele tijd met deze wetenschap, ik "pas" een jaar. Toch geeft het lezen van je blog mij weer hoop dat het niet meteen afgelopen hoeft te zijn. Al verschilt ons ziekte beeld heel erg. Ik wens je een heel fijn weekend en ik denk dat je me af en toe wel tegen zult komen op je blog. Ik hou je een beetje in de gaten, hahaha.

Groetjes,
Debby van Someren