dinsdag 15 februari 2011

Beter dan bankhangen | Better then hanging on the couch

Vandaag bij de huisarts geweest en zalf voor mijn tenen gekregen. Ik hoop echt dat het gaat werken, want ik werd er vandaag zo nu en dan ook gek van. Laat staan als ik in een ski-schoen zit / sta. ;-)
Vanavond heerlijke chili con carne gegeten bij de zus van JW. Dat zal inmiddels bekend zijn , want dat doen we eigenlijk bijna altijd op dinsdag.. Ook bekend is waarschijnlijk dat mijn moeder geweest is. Een drukke dag, maar wel vol leven en energie en dat geeft me altijd een goed gevoel. Beter dan de hele dag op de bank hangen als het nog niet nodig is.
---
English:

Today I saw my general practitioner and got ointment for my toes. I really hope it helps. The itching drove me crazy at some points today. I am afraid to put a ski shoe on with my feet in this shape.
This evening we had delicious chilli con carne at JW sister. I think you know by now where we are every Tuesday. Same goes for my mom visiting me at Tuesdays. A busy day, but full of life and energy which always gives me a good feeling. Better then needlessly hanging on the couch all day.

3 opmerkingen:

Eva van Zuiden zei

Dit klinkt als een heerlijke dag :)!!

Wanneer gaan jullie op wintersport?
Ik kijk nu al uit naar eventuele filmpjes.

Liefs Eva

Marjolijn zei

Nooit verkeerd om een dagje lekker bezig te zijn.
Sterkte met de tenen.
Fijne dag vandaag.

Jaz zei

Hey Sports Girl! I hope you're having a great time in Austria and your feet are well enough to ignore while you ski. Glad you feel well enough to spend your days not being a couch potato!

I hope the Tarceva is working for you a second time--

You are always in my thoughts.

XOX Jazz