woensdag 23 februari 2011

Hollandse avond | Dutch evening

Ik wilde vandaag rustig aan doen. Het weer zou slecht zijn en morgen mooi. Het plan was dus rustig aan doen en energie sparen voor morgen. Mislukt ik heb best veel geskieed. Het weer was slecht weer dat wel. Heel even had ik het erg koud en was ik erg moe. Toen kwam er gelukkig een lange pauze in een warm berg restaurantje. In de middag heb ik nog twee uur geskieed wat erg leuk was. De sneeuw was super.

's Avonds was er hollandse avond. Een traditie (spel avond) met deze groep. JW heeft een gouden loekie in de wacht gesleept, je wil niet weten hoe. Ik ben nu vooral moe. Morgen wordt het mooi weer en wil ik dus veel skieen.

-----
English:

I wanted to have an quiet day today. The weather was supposed to be bad today and beautifull tomorrow. So I planned a easy day and save energy for tomorrow. Planning failed. I skied a lot actually. The weather was bad, but still I wanted to ski. For a moment I was cold and tired, but then we paused for a long time inside a warm restaurant. IN the afternoon I skied another two hours which was fun. The snow was super.

IN the evening we had the “Dutch night”. A tradition (game evening) with the complete holiday group. JW won a golden loekie, you don’t want to know how he did that. I am tired now. Tomorrow will be a sunny day, so I want to ski a lot.

2 opmerkingen:

Marjolijn zei

We hoorden hier op het nieuws dat jullie voorzien zijn van een flink pak verse sneeuw.
Lekker van genieten meis.
Veel plezier.

Esther zei

IK vind dat je best wel veel conditie hebt hoor. Niet veel mensen zullen dit je na doen.
Maar je moet niet vergeten dat je voor deze onderhoudschemo ook aan andere chemo hebt gehad, dus dat je wat vermoeider bent, sta ik niet raar van te kijken hoor.
Veel plezier in de sneeuw......brrrrrr jij liever dan ik ;)Ik heb deze winter al meer dan genoeg sneeuw gezien. Ik wil een lekker zonnetje en hogere temperaturen
XXX