maandag 21 februari 2011

Moe maar voldaan | Tired but satisfied

Zo al zeg ik het zelf, ik heb flink mijn best gedaan vandaag. Vanmorgen al om 08:00 op, gewekt door AS die heel hard riep dat het mooi weer zou zijn. ha ha dikke sneeuw, maar we konden nog wel een laagje gebruiken. Lekker ontbeten en toen redelijk op tijd naar boven gegaan. Ik heb samen met JW een paar uur geskied. Het skieen gaat goed, maar ik merk wel dat ik sneller vermoeid ben. Goh wat gek na al die chemo.. Ik ben blij dat het zo gaat.

In de middag heb ik ook nog een afdaling gemaakt. De sneeuw was toen erg 'dik' veel hobbels en het was vooral heel druk op de piste. Na die afdaling was ik echt moe, ik lig nu behoorlijk moe, maar wel voldaan in bed. Morgen doe ik weer even wat rustiger aan. Woensdag schijnt een hele zonnige dag te worden, dus dan wil ik mijn energie even opsparen:-)

----
English:

Complimenting myself: I did a good ski job today! This morning I was up at 0800 AM. I was waked by AS who shouted really loud that it was lovely weather. It turned out to be thick snow, but we could use some snow. After a nice breakfast we went to the pisted early. I skied together with JW for a few hours. The skiing goed well, although I can tell I get tired quicker then before. Well no surprise there after all the chemo’s. I am happy I still can ski.

In the afternoon I made another downhill. The snow was very thick and a lot of bumps and very cwrowded on the slopes. I was really tired after that descent. I lie now in bed, tired but content. Tomorrow I am goint to take it easy. Wednesday will be a nice day with a lot of sun so it seems. I want to save my energy for Wednesday.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat fijn dat je het zo naar je zin hebt en ook al wat afdalingen gedaan hebt. Geniet er maar lekker van en neem je rust. Ik ben weer terug uit Curaçao vermoeiend maar wel genoten.
groet Renée

Marjolijn zei

Heerlijk meis, lekker genieten hoor...!!
Veel plezier.

Anoniem zei

Dat is genieten dus van de sneeuw en de zon. Wat fijn voor je dat je conditie toch zo mee valt, geniet ervan.

groetjes vanuit een zonnig, -5 Marknesse

Unknown zei

lieve Karin! en JW!
Geniet van jullie ski vakantie! Mooie foto's hoor! En fijn dat het zonnetje schijnt!
XXX en geniet ervan, tot gauw hopelijk weer een keer als jullie terug zijn (wij zijn ook net terug van canarische eilanden hihi).
Femmie