dinsdag 1 maart 2011

Als vanouds | Nothing special

Vandaag voelde ik me niet zo heel fit. Ik heb het gevoel dat ik verkouden word. Ik praat een beetje nasaal en was erg koud vanmiddag. In de ochtend en middag ging het nog wel, mijn moeder was er en toen ze weg was ben ik even gaan liggen. Ik hoop niet dat het echt een flinke verkoudheid wordt, maar het gaat wel rond volgens mij.

Verder zag de dinsdag er weer als vanouds uit. Lekker gegeten bij de zus van JW.
JW is weer scheikunde aan het uitleggen aan E, hoewel ik me afvraag wat hij uitlegt want volgens mij maken ze samen sommen en snapt E het prima.

Morgen komt de onderzoekster van de VU weer, dat wordt dus weer herinneringen ophalen ;-) Ditmaal herinneringen vanaf mijn 12 e. Ik ben benieuwd wat voor herinneringen er boven komen.
-----
English:

Today I did not feel that fit. I have the feeling I am catching a cold. I talk nasal and was very cold this late afternoon. In the morning and afternoon things looked well, my mom was here and when she left I lied down. I hope the cold will not hit me that hard.

Furthermore the Tuesday looked like it looks always. We had supper at JWs sister. JW is explaining chemistry to E, allthough I wonder what he is explaining because it looks like they make the calculations together and E understands everything.

Tomorrow the researcher of the VU will visit me again. I looks like I will be collecting memories again. Now we visit the periode after 12 years old. I am curious what memories will come to me.

1 opmerking:

Marjolijn zei

Genoeg te doen dus allemaal.
Succes vanmiddag en beterschap met de dreigende verkoudheid.
Fijne dag vandaag.