woensdag 23 maart 2011

Uitzicht | View

Het was een rare dag vandaag voor me. Vanmorgen had ik zo geen zin om uit bed te gaan. Ik zat echt te denken wat moet ik doen? Ik merk echt dat ik af en toe depressieve momenten heb. Alles lijkt dan zo zinloos, ik ben bang voor klachten. Het werd helemaal erg toen ik ontzettend last van mijn ogen kreeg. Ze zijn waterig en branden, mijn neus loopt de hele tijd..Het is de combinatie tarceva -Avastin en het weer denk ik. Het voelt erg vervelend, ik heb nu oogdruppen in gedaan en dat geeft wel wat verlichting.
Ik zag het niet zitten , tegen 13:00 uur had ik de krant wel uit, internet overgesurft, ontbeten en gelunched. Buiten wachtte de zon. Ik heb mezelf maar even flink toegesproken en ben gaan fietsen naar de stad. Ik liep met traanogen en een loopneus door de stad, maar het voelde wel goed om eruit te zijn. Wat leuks voor mezelf gekocht en toen belde JW.

Hij vroeg of ik het leuk vond om een rondleiding te krijgen op zijn werk. Hij doet een opdracht bij de DUO ( voormalige IBG) en die zitten net in een nieuw gebouw. ( Dat gebouw waar ze cursussen geven aan mensen met hoogtevrees he he). Vanaf verdieping 24 had ik een supermooi uitzicht over de stad. Niet te lang gebleven, JW moest aan het werk en toen op de fiets weer naar huis. Voelde me een stuk beter erna. Bewijst maar weer dat beweging en afleiding wel middelen zijn om je beter te voelen.
Vanavond was mijn neef(je) op bezoek, ik zeg neefje maar hij is wel over de 2 meter volgens mij..Het was erg gezellig, hij is geschiedenisleraar. JW is ook een geschiedenisfreak en samen hadden ze meer dan genoeg gespreksonderwerpen. Ik vind het zeker ook interessant maar weet lang niet zo veel als zij.

--------------
Today was a weird day for me. This morning I did not feel like going out of bed. I was really thinking, what should I do today?  I notice I have really depressing moments so now and then. Everything looks pointless, and I am afraid for complications. I was turning crazy when my eyes gave trouble and hurted. They are watery and burn, my nose is dripping all the time. It is a combination of tarceva and avastin I guess. It feels very shitty, I used some eye drops which brings some relief.

I was in a depressing mood. Around 13:00 I had finished the paper, surfed the internet had breakfast and lunch. Outside the sun was waiting. I had to adress myself and then went to the city by bike. I was walking with watery eyes and a dripping nose through the city, but it felt good to be away from home. I bought some nice things (clothes) for myself and then JW called.


He asked me if I felt like getting a tour on his job. He is doing an assignment at DUO (fromer IBG) and the just moved in to a brand new building. From floor 24 I had a very nice view of the city. I did not stay too long, JW had to work again so I biked home. I felt muc better afterwards. This proves that excersise and distraction works to feel better.

This evening my cousin visited me. It was good to see him again. He is a history teacher. JW is a history freak too so they had tons of discussion subjects. I find history intresting too, but I do not know half the stuff they do.DUO gebouw:


Uitzicht op 24ste verdieping over Groningen


1 opmerking:

Marjolijn zei

Ja meis, sommige dagen hebben opstartproblemen, maar dan wordt het toch weer leuk..!!
Fijne dag vandaag, het zonnetje komt ook weer.