woensdag 9 maart 2011

Herinneringen 3 | Memories 3

Vandaag was het derde deel van de interviews naar de herinneringen. Ditmaal herinneringen vanaf mijn 18e tot nu. In die periode is denk ik wel het meest gebeurd in mijn leven en zeker in de periode dat ik ziek ben geworden zijn er grote dingen gebeurd. Trouwen, veel uitstapjes maar ook mentaal heeft mijn ziekte mij in 1 klap, ik denk wel 10 jaar ouder gemaakt.

Vooral mijn studententijd , het ontmoeten van JW en een eigen huis zijn toch wel highlights.

Na het interview heb ik wat achterstallig onderhoud aan mijn blog gedaan ( vertalen). JW is er mee begonnen en heeft ook het meeste vertaald, voor vanmiddag was het voor mij een leuk en leerzaam tijdverdrijf.

Zometeen gaan we weer eens een keertje op de beamer-kamer zitten. E.is hier en we gaan een film kijken. Morgen wil ik eigenlijk weer eens naar de aandachtstraining in het Behouden Huijs. Om 9:00 uur heb ik een gesprek met de psychologe en als dat afgerond is kan ik meteen door.
------------------------------------------------------------------------
English

Memories 3

Today was the third part of the interviews about the memories I have. This time the memories in the period of 18 years old till now. This period has been the period in my life in which happened the most, and especially in the period I got sick big things happened. Our marriage, a lot of holiday periods, but I also guess my disease made me 10 years older in one blow.

Especially my studentship, meeting my true love JW and our first home are quite some highlights.

After the interview I did some overdue maintenance to my blog (translate). JW started the whole translating thing and translated most of the blogs, for this afternoon it was a nice and instructive pastime for me.

Soon we would settle us in the beamer-room again. E. is overhere and we are going to watch a movie. Tomorrow I would like to go to the "attention-training'. ( In english maybe it's better to understand it as: 'Mindfulness') At 9:00 I have a consultation with my psychologist again, if that consultation is over, I can go straight to the Mindfulness.

1 opmerking:

Marjolijn zei

Succes vandaag.
Weer genoeg te doen.
Fijn dat je zo mee hebt kunnen helpen aan dat onderzoek. Ja, in deze jaren maak je natuurlijk de meeste beslissingen voor je zelf die van invloed zijn op de rest van je leven.

Fijne dag vandaag.