woensdag 2 maart 2011

Herinneringen 2 | Memories 2

Eindelijk de zon weer eens vandaag. Vanmorgen was het eerst nog grauw, maar in de middag ben ik even naar buiten gegaan. Vanmorgen weer een interview gehad over mijn herinneringen tussen mijn 12e en 18e. Heel gek, maar daar weet ik minder van dan de periode van voor mijn 12e. Het is echt grappig wat zo'n interview met je doet, want ik heb alweer een paar uur op schoolbank.nl gezeten om mensen van de Middelbare school op te zoeken. Een aantal vriendinnen van de Middelbare school zie ik nog steeds.

Morgen komt mijn moeder nog een middagje en dan gaan we het einde van de dag naar het gastenverblijf. Hoeven we vrijdag niet voor dag en dauw in de auto te zitten en te stressen als we in een file komen.

Van mij mag deze week weer voorbij zijn, de stress naar een scan vind ik nooit zo fijn.

---------

English:

Finally we had some sun again today. This morning the day started grey, but in the afternoon I went outside to be in the sun. This morning I had an other interview about my memories between my 12th and 18th. Strangely enough I know less about this period then the period before I was 12. It is really funny to see how such an interview affects me. I spent a few hours on schoolbank.nl again to search for people I knew in highschool. A few friends I am still friends with.

Tomorrow my mom is here another afternoon and then we head for the guesthouse, so we don’t have to be up really early on friday and in stress for trafficjams.

As far as I am concerned this week may be over, I never like scan stress.

1 opmerking:

Marjolijn zei

Vandaag nog maar lekker even genieten van het zonnetje meis.
Alle succes voor morgen.
Denk aan je.