zaterdag 12 maart 2011

True Grid | True Grid

Heerlijk weer vandaag. ik had wat meer zon verwacht, maar het was nog steeds lente-achtig..Ik ben samen met JW op de fiets de stad even in gegaan. Even gelunched in de stad en toen wat boodschappen gedaan. Alles lekker op de fiets, ik merk het wel hoor, qua vermoeidheid. Best maf want skieen ging gewoon goed, maar ik was wel moe toen we thuis waren.

Vanavond zijn we naar de bioscoop geweest: True Grid. Ik vond het een mooie film.

Ik hoop dat de lente doorzet, dat ik me goed blijf voelen in de lente. Ik heb zo'n zin om op een terrasje te zitten, zonder jas naar buiten te gaan overal lekker op de fiets naar toe te gaan en van de tuin te genieten.

-----------------------------------------------------------------------------
English:

True Grid

It was lovely weather today. I expected more sun, but there was still spring in the air. JW and I went into town by bike. We had lunch inthe city and afterwards we did some shopping.
We did all the activities by bike and I must say I experience some fatigue. Pretty crazy because the skiing went well, but i was pretty tired back home.

Tonight we went to the cinema: We saw True Grid. A nice movie.

I hope the spring continues and I continue to feel good during the spring. I really look forward to sitting on a terrace, go outside without a jacket, go everywhere by bike and enjoy the garden.

1 opmerking:

Marjolijn zei

Ja, heerlijk hé....echt genieten.
Van mij mag het zo ook blijven en nog alleen maar beter worden. Het terrassen weer mag nu echt komen.

Fijne zondag meis.