dinsdag 29 maart 2011

IJsje | Icecream

Vandaag was mijn moeder er weer zoals gewoonlijk op dinsdag. Het is erg fijn dat ze me wekelijks helpt. Ik doe zelf ook nog genoeg, maar merk wel dat het me best wel energie kost. In de middag kwamen mijn tante R en mijn nichtje A op bezoek. We hebben met zijn allen koffie gedronken. We kregen het over de beginperiode van mijn ziek zijn, toen ik de diagnose kreeg. Best bijzonder hoe mijn moeder dat heeft ervaren en mijn nichtje en tante. Mijn moeder vertelde dat toen ze mij vertelden dat ik longkanker had, dat ik na die boodschap 's-avonds gewoon heel stoïcijns mijn eten at, terwijl iedereen om mij heen compleet overstuur was. Gewoon in shock.. Op het moment dat ik hoorde dat ik kanker had (maar nog niet wat voor soort), viel ik wel bijna uit mijn rolstoel, waar ik toen in zat vanwege een drain.

Ik kreeg ook nog een verrassing vanmiddag. H van de HBES-bakkers kwam langs met een ijsje. JUM! Echt lekker! De aardbei-variant wilde niemand hebben dus die ga ik morgen maar opeten ;-)
Bedankt!

--------------------------
English:

As every tuesday lately my mom was here today. I really like it when she helps me every week. I do a lot still myself, but that claims its energy too. In the afternoon my aunt R and my cousine A visited me. We drank coffee together. The subject was about the period of me being sick at a certain point. Remarkable how my mom, aunt en cousine experienced that period. My mom told me that when they told my I had lungcancer I started my supper like every other day. Everybody else was totally upset. I guess I was in shock. The moment I heard I had cancer (not yet what kind) I almost fell out of my wheelchair in which I sat because of my drain.


Today I got a surprise too. H from HBES-bakers arrived with an icecream. JUMMY! I loved it. Nobody wanted the strawberry flavour so I will finish that one tomorrow. 

Thanks!

1 opmerking:

Marjolijn zei

Samen dingen doen is toch ook veel gezelliger.
Zeker als je moeder daar ook tijd voor heeft.
MMMM ja lekker de tijd voor ijsjes breekt weer aan...heerlijk..!!
Fijne dag vandaag.