zondag 20 maart 2011

Stadspark | Citypark

AS is weer naar huis. Het was heel leuk haar over de vloer te hebben. Ze geeft veel energie en gezelligheid. Vanmorgen zijn we samen met de zus van JW en kids naar het Stadspark geweest. Er is een grote speeltuin, een kinderboerderij en je kunt er pony rijden. AS , N en R hebben alle drie op een pony gereden. AS vond het super leuk en ik ook trouwens ( Ik zat NIET op een pony).

Ik ben moe nu en het is meteen ook weer zo stil in huis. Ik heb ook last van een zondagavond-gevoel. Weer een nieuwe week voor me. Ik voel me nog steeds vrij goed, maar zeker zo vanavond als alles weer rustig is voel ik me ook wel verdrietig.
JW gaat weer naar zijn werk, AS weer naar huis en naar school en ik ga mijn best doen deze week een goede week te laten zijn, maar dat zal wel energie kosten. Ik vind het wel erg fijn dat het zulk lekker weer is.

-------------------------------------------------------------------------------------
English:

AS is back home again. It was really nice having her here for the weekeind. She gives a lot of energy and quality time. This morning we went to the citypark with AS and the sister of JW and her kids. There is a big playgarden, a petting zoo and it is possible to ride a pony. AS, N and R all three had a pony ride. AS really liked it , just like me ( I was NOT riding a pony ).

I am tired and it's quiet in home again. I am also suffering a Sunday blues. Another week lies before me. I still feel pretty ok, but especially this evening, when everything is quiet again I feel sad too.
JW is going to his work again, AS is back home and to shool and me? I am going to do all my best to let this week be a good one, but it will take some energy. I am at least glad the weather is nice.

2 opmerkingen:

Stephanie from Seattle zei

We've made it to another spring. here, the tulips are still all green leaves, but soon flowers will bloom. Each will be a reminder of you, so far away, but in my thoughts.

Marjolijn zei

Nieuwe week, nieuwe kansen meis.
Gebruik ze maar zoals ze jou passen.
Het zonnetje blijft ook nog even.
Fijne dag vandaag.