dinsdag 8 maart 2011

Stedentripje | Citytrip

Ik beland gelukkig niet in een depressie. Vandaag is mijn humeur weer wat verbeterd hehe. Mijn moeder was er weer en we hebben ons weer goed vermaakt. Ik vind het heerlijk dat het langer licht is en dat de zon zo lekker schijnt. Het helpt je altijd om je beter te voelen.

Ik ben ook weer eens bezig om een stedentripje te regelen. Rome en Istanbul hebben we met J en K bezocht en in Mei willen we naar Lissabon. Echt ver vliegen zie ik niet zo zitten, en dit is denk ik twee uurtjes.
Ik moet mezelf toch maar weer wat doelen stellen en uitstapjes zijn altijd leuk om weer naar uit te kijken, zeker nu ik nog mobiel ben.
--------------------------------------------
English:

Luckily I do not end up in a depression. Today my mood has improved some hehe
My mom was here again and we did several things and had a good time. I really love that the days are getting longer and the sun is shining. It always helps one to feel better.

I am also planning a citytrip again. We have already visited Rome and Istanbul with J and K, we would like to go to Lissabon in May. I am reluctant to fly very long distances. Lissabon wil only be two hours I think.
I have to set some goals for myself and (city)trips are always nice to look forward to, especially when i am still mobile.

1 opmerking:

Marjolijn zei

Goed zo..!!
Ja, leuke uitstapjes helpen daar zeker bij.
Veel voorpret alvast.
Fijne dag vandaag.