zondag 6 maart 2011

Ontstressed | De-stressed

Heerlijk uitgeslapen vandaag. Vandaag was ik pas echt aan het genieten van de goede uitslag van de scan. Gisteren was ik toch nog moe, ik was ( voor mijn doen) ook vroeg op en een dag van stress merk je een dag later nog wel. Vandaag lekker thuis samen met JW en wat klusjes gedaan.

Zometeen gaan we een stukje van de film: 'Haar naam was Sara' kijken. Ik heb het boek gelezen en ben benieuwd hoe ik de film vind.

-----
English:

I slept untill late in the morning today. Today I really enjoyed the good results of the scan. Yesterday I still was tired, I was (compared to my routine) early active and a day of stress is something that you can still feel the next day. Today I did some little jobs in the the house.

We now are going to watch the movie “Sarah’s key”. I have read the book and am anxious how the movie will be.

4 opmerkingen:

Marjolijn zei

Ja, al die spanning zit soms goed in je lijf.

Die film heb ik ook nog op de plank liggen om te zien.

Fijne maandag.

Jaz zei

Wonderful news about your scan :-) and always a joy to read about your adventures.

There's a clinical trial in Groningen and Amsterdam which might work for acquired resistance/T790 mutation. It's afatinib (BIBW 2992) + Erbitux. Here's a link - http://clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT01090011

There was a long post about it on GRACE. Hope you continue well and happy into the year!

Jazz

Jaz zei

Are you looking for the French film "Sarah's Key" (Elle s'Appelait Sarah) - starring Kristin Scott Thomas? The DVD release date is unknown here in the US. Good luck, I hope it's released there soon.

Esther zei

En wat vond je van de film haar naam was Sarah? Ik deed het net andersom. Ik had twee weken geleden de film gezien en de volgende dag het boek gekocht, maar die bewaar ik voor de zomerse uurtjes ;)
XXX