zondag 27 maart 2011

Weer thuis | Home again

Zo weer thuis van het weekeindje in Emmen. Vandaag alweer vroeg gewekt door AS-je die weer bij me kwam liggen en veel ruimte innam ha ha..
In de loop van de dag zijn we even de stad in gelopen, het was koopzondag en heerlijk weer. Het was me veel te druk , maar het was wel grappig om weer eens in Emmen te zijn, in het centrum dan.

Aan het einde van de middag heeft JW me opgepikt en hebben we bij zijn ouders gegeten. Nu in bed, best wel moe moet ik zeggen. We zijn druk aan het plannen om nog wat daagjes weg te gaan, dat is wel leuk om mee bezig te gaan en geeft ook weer wat doelen om naar uit te kijken.

----
English:

Back home after a weekend in Emmen. Today AS woke me up early. She joined me in my bed and took a lot of space ha ha.
During the day we walked in to town, it was "shopping sunday" and the weather was lovely. I found it terrible crowded but it was funny to be in Emmen again, well the centre.


At the end of the day JW picked me up and we had supper at his parents. Now we lie in bed, pretty tired I must say. We are planning to go on some trips in the near future, nice to be planning and it gives me targets to look forward too.

3 opmerkingen:

Marjolijn zei

Lekker uitrusten van het weekend meis.
En een tripje plannen, altijd leuk..!!
Fijne dag vandaag.

Anoniem zei

ja "meis"

Anoniem zei

Hoe leuk kinderen ook zijn, ze kosten ook best wel energie en als je dat niet echt gewend bent, kan ik mij echt wel voorstellen dat je dan best wel heel erg moe thuis op de bank zit ;)