vrijdag 11 maart 2011

Schroom niet | Do not hesitate

De derde onderhoudskuur weer achter de rug. Het liep allemaal redelijk gesmeerd, alleen het infuus inprikken ging wat minder goed. De derde keer was het raak en na een kleine twee uur waren we weer thuis.
Thuis heb ik lekkere Kaiserschmarren gemaakt, een typisch Oostenrijks gerecht, het lijkt op gesneden pannenkoek.( Je kunt het mij en JW ook zien eten op een van onze videootjes in Brixen) We hadden wat zakjes meegenomen uit Oostenrijk om ze zelf thuis te maken.


JW heeft vanmiddag met zijn vader de houtstek verder afgemaakt en ik ben met JW's moeder kleding wezen shoppen bij een winkeltje in Helpman. Ha mijn moeder slaagt er altijd en nu JW"s moeder ook. het was erg gezellig, zelf heb ik niets gekocht.


Aan het einde van de middag kwam een vriendin uit Amsterdam. Dit keer niet I, maar H. Ik ken haar nog van de Middelbare School en we hebben leuk bijgekletst, ze vertelde me dat ze zwanger was. De zoveelste vriendin en ik verwacht nog wel meer zwangerschapsnieuwtjes.
Ik merk dat mensen wel moeite hebben om te vertellen dat ze een kindje verwachten. Natuurlijk vind ik het heel erg dat ik het zelf niet meer kan meemaken , maar ik vind het ook erg als mensen mij dingen niet vertellen of onthouden, omdat ze denken dat ik het misschien niet leuk vind om te horen. Nou kan je bij een zwangerschap niet zoveel verbergen, natuurlijk hehe.
Ik vind het vooral heel geweldig voor al mijn vriendinnen dat ze zwanger zijn, of net een kleine hebben gekregen. Schroom vooral niet om enthousiast over je zwangerschap / pasgeboren kleine te praten..


-----------
English:The third maintenance treatment is behind me again. It went pretty ok, except for the prick of the IV into my vein, The third time it was hit en after two hours we were back home again. 
At home I made some "kaiserschmarren', a typical Austrian delicacy. It tastes a bit like chopped pancakes.( You can also see me eating them at one of our video's in Brixen). In Austria We bought some bags with ingedredients to make the kaiserschmarren ourselves at home. 

JW continued the work on the woodshed with his dad this afternoon and I went shopping for clothes with my mother in law in a litte nice shop in Helpman. 
Ha my mom always succeeds overthere and now JW's mother succeeded too. I didn't buy anything. 

At the end of the afternoon a friend from Amsterdam came by. This time not I, but H! I know her since grade school and we chatted fine. She told me she is pregnant. Yet another friend who is pregnant and I expect still more pregnancy news. 
I notice people find it hard to tell me the expect of a little one. Of course I find it very sad that I do not get the experience of being a mother, but I also do mind if people don't tell me things or hide things for me, because they think i may not like to hear it. 
NOw you cannot hide much of a pregnancy of course..hehe
I think it's really great for all my friends that they are pregnant, or just had a baby. Please don't hesitate to enthusiastically tell about your pregnancy/ newborn baby..

2 opmerkingen:

Marjolijn zei

Fijn dat alles redelijk vlot verliep in het ziekenhuis.
Nog genoeg tijd over om gezellig andere dingen te doen.
Het was er ook een prachtige dag voor.
Vandaag nog maar zo'n mooie dag..!!
De vogeltjes fluiten al, dus dat komt wel goed.

Esther zei

Je hebt helemaal gelijk....gewoon zeggen als je zwanger bent, want Caro is heel blij voor jou hoor