donderdag 10 maart 2011

Aandachtstraining | "Attention Training"

Vandaag sinds lange tijd weer eens naar de aandachtstraining geweest, te vergelijken met Mindfulness. Ik moet zeggen dat het nooit echt helemaal mijn ding is geworden, anders was ik al lang vaker gegaan, maar ik voelde me af en toe zo gespannen dat ik toch maar weer heb besloten te gaan. E. kon mij vanmorgen meenemen, eerst een gesprek met de psycholoog en daarna de training.
Het ging best goed en ik vond het ook wel ontspannend haha zelf zo ontspannend dat ik bijna in slaap viel. Ik zat me wel af en toe te bedenken: ' Ik heb toch wel mijn telefoon uitgezet '..Ik heb dat, zoals sommigen misschien wel weten ,een keer vergeten tijdens een sessie..

Mijn moeder heeft me opgehaald van het Behouden Huijs en toen zijn we even samen de stad in gegaan.

Morgen heb ik weer een onderhoudskuur in het Martiniziekenhuis. Dit is de derde alweer.

----------------------------------------------------------

English:

Today was a long time I was in the 'attention-training' You can compare it to Mindfulness. I have to say it never became a thing that really suits me, otherwise I would have gone there more often. But sometimes I feel so tensed , I decided to go to the mindfulness again. E. was able to bring me to the Behouden Huijs. First I had a consultation with the psychologist and afterwards the Mindfulness
The training went pretty well and was relaxing, ha ha it was so relaxed that I almost fell asleep. Now and then I thought: 'Is my phone in a silence mode ? 'I have, as some people probably remember, forgotten that once during a session.

My mother picked me up from the Behouden Huijs and we got into town together.

Tomorrow I have my maintenane treatment in the Martinihospital. This is already the third one.

1 opmerking:

Marjolijn zei

Lekker toch om zo bijna in slaap te vallen, dat is echt ontspannend.
Succes vandaag meis, en laat de kuur zijn werk maar weer doen.
En daarna een fijne vrijdag en op naar een goed weekend.