woensdag 16 maart 2011

Basarz

Zo vandaag is mijn moeder geweest. Samen even wat huishoud-dingen gedaan en toen wilde ik graag even naar de markt om wat ingrediënten te halen voor een etentje morgenavond. Helaas er was geen markt. Het leek me zo handig om daar even kruiden en groenten te halen, maar ik had me vergist. Gelukkig kunnen de ingrediënten op meer plaatsen gekocht worden en toen we toch in de stad waren hebben we nog maar even wat geshopt. Mijn moeder had nog iets nodig voor een feestje en dat is goed gelukt.
Ik heb me weer ingehouden he he..

Vanavond ben ik alleen. JW is naar Voorburg en laat weer terug. Ik heb mezelf getrakteerd op een lekkere lasagna van 'Basarz' op de vismarkt, heerlijk.
Verder ga ik lekker even een filmpje kijken: The King's Speech'. Ik viel in slaap halverwege en dat lag niet aan de kwaliteit van de film.

----------------------------------------------------------------------------------

English

Today my mother came by. We did some house-hold-things and afterwards I wanted to go to the market for some ingredients for a dinner I have tomorrow evening. Unfortunately there wasn't any market.It seemed so convenient to get my herbs and vegeteables overthere, but I was wrong. Fortunately the ingredients can be bought at more places and because we were still in town we had a little shopping. My mother needed some clothes for a party and we succeeded in finding some nice things.
I have again retained..

Tonight I am alone, JW is in 'Voorburg'and back home late in the evening. I've bought myself a nice lasagna at 'Basarz'at the fishmarket,delicious!
Furthermore I enjoy watching a movie: 'The King's Speech'. I didn't finish the whole film last time and that wasn't because of the quality of the film...

1 opmerking:

Marjolijn zei

Een lekker dagje met van alles wat.
Dat is toch heerlijk genieten.
Vandaag nog maar zo eentje meis..!