maandag 7 maart 2011

Doorheen slepen| Pull through

Vandaag moest ik al op tijd op om even op te passen op N. Ik was meteen wakker van de vrolijke N, die wel een beetje bang was voor de loodgieter die vanmorgen ook al vroeg was.

Een leuke ochtend en vanmiddag de middag voor mezelf. Ik had het Behouden Huijs nog kunnen redden voor creatieve therapie, maar ik had even geen zin. De rest van de middag thuis gebleven, maar echt vrolijk werd ik er niet van. Het lijkt wel of ik steeds meer moeite krijg met mijn dagen vullen met dingen die ik leuk vind. Het leven lijkt steeds leger en holler. Geen echte drive meer, ook al zou je denken dat ik er weer even tegen kon na vrijdag. Het is natuurlijk heel fijn een goede scan, maar ik denk ook elke dag wel hoe zou het in mijn hoofd zijn? Eigenlijk kom je zo nooit meer in een relaxte situatie en dat vreet energie. Ik dwing mezelf echt te genieten van de goede dagen en de scan, maar het is zo moeilijk.

Ik vond het vandaag al een opgave om boodschappen te doen, terwijl de zon scheen en het voorjaar lonkt. Ik moet mezelf er echt weer even doorheen slepen, morgen komt mijn moeder weer, dat is weer een leuke afleiding.
--------------------------------
English

Today I had to wake up early because I had to babysit N. The lovely N immediately made me awake. She was a bit afraid of the plumber who was early too.

I had a nice morning and for the afternoon I planned nothing: all the time of the world for myself. I could have gone to the 'Behouden Huijs' for the creative therapy, but I was reluctant to go. I stayed at home the whole afternoon, but it didn't make me happy. It seems like it's getting harder to fill my days with things I really like. Life seems to get empty and hollow more and more. Sometimes I don't really have a drive to live anymore, although one would think I would be very happy now after a stable scan. Of course it's really nice to have a stable scan, but I think about the mets in my head every day.
Actually you never reach a relaxed situation again and that is a big energy leak. I force myself to really enjoy the good days and the stable scan, but it's so hard sometimes

Going to the supermarket was even almost too much for me..although the sun was shining and the spring was flirting. I really have to pull myself through all this, tomorrow my mom will come by, that's a nice distraction again.

1 opmerking:

Marjolijn zei

Zet 'm op, meis hoe moeilijk het soms ook is.
Elke dag heeft iets wat zeker de moeite waard is om voor te gaan.
Gezellige dag vandaag met je moeder.
Ik ga vandaag ook een bakkie doen bij de mijne.