woensdag 31 maart 2010

Saai ?

Vanmorgen weer bij het Behouden Huijs geweest bij mijn psycholoog. Met haar vooral gesproken over de invulling van mijn leven en terwijl ik haar uitleg wat ik moeilijk vind, merk ik wel dat ik het eigenlijk best goed doe. Ik verpieter niet, en kom zeker de deur nog wel uit. Het is alleen heel moeilijk om te leggen wat ik precies bedoel, eigenlijk verveel ik me niet, maar het is meer een soort van ambitie, iets doen waar je echt trots op bent ofzo...

Morgen gaan JW en ik samen met H uit Zwitserland een trouwpak aanschaffen. HJ gaat in juli trouwen en ik ben benieuwd wat het gaat worden. Verder zie ik wel wat er op mijn pad komt de komende tijd, saai wordt het sowieso niet als je kanker hebt:)

2 opmerkingen:

Marjolijn zei

Zo is het meis, gewoon lekker genieten van alles wat er op je padje komt.
Veel plezier vandaag.

Ibella zei

Nee, saai zal het zeker niet worden voor jou.Daarvoor ben je te actief