donderdag 18 maart 2010

Moeilijk

Vandaag echt genoten van het lekker weer en de stad in geweest en behoorlijk geshopped ;)Ik ben lekker op de fiets gegaan ondanks dat ik me nog steeds niet echt fijn voel. Ik heb echt last van mijn keel, oren, traanogen en een loopneus Zoals ik gisteren al zei lijkt het op hooikoorts. Het zijn op zichzelf geen ernstige klachten, maar het laat je wel heel lamlendig voelen.

Ik word er wel heel erg down van. De stad in fietsen en winkelen is een goede remedie eerlijk is eerlijk, maar ik moet echt mijn best doen om mezelf op te peppen en me niet af te reageren op iedereen in mijn buurt.

5 opmerkingen:

Marjolijn zei

Ja meis, soms kan een middagje shoppen voor veel afleiding zorgen.
En als je dan ook nog goed kunt slagen is het helemaal leuk.
Fijne vrijdag en op naar een heel goed weekend.
Liefs Marjolijn.

Anoniem zei

Ach...je kunt ook niet altijd even aardig blijven. Een beetje katten helpt mij soms wel. Gewoon nog even door kopen om helemaal het zonnetje in huis te worden?

Prettig weekend en ik hoop voor je met weinig lasten maar met heel veel lusten.

Gr. Monique.

Ibella zei

Ondanks het zonnetje vond ik het een beetje te koud om buiten te zitten. Alle kussens hebben we wel gelucht. Wij zijn voorbereid.
Tuurlijk zijn hooikoortsklachten niet prettig, toch goed dat je de stad bent in gegaan. Mijn fiets moet nog nagekeken worden, ik hoop er wel weer op te zitten. Af en toe wat mopperen, lucht wel op hoor.
Liefs Ibella

Anoniem zei

Ach me JW.....heb je geen boksbal waar je je agressie in kwijt kunt en er tegen aan kunt meppen?
XXX Es

Anoniem zei

me JW = arme JW