dinsdag 16 maart 2010

Kind

Zooo ik zit eindelijk ;) As is er vandaag ook de hele dag en ze werd om 700 uur wakker. Na een uur zat ik lekker met haar in bad en daarna zijn we bij de kinderen van de zus van JW geweest. Vanmiddag toen ze even naar bed was kon ik ook even uitrusten. Het is echt zo leuk als ze er is. Heel bijzonder was dat ze gisteravond me heel serieus aankeek en vroeg of ik ziek was. Ze krijgt natuurlijk alle commotie rondom mij wel mee. Ik heb haar verteld dat ik ziek was maar me ' nu' wel goed voelde en geen ' au ' had ;)

Ik heb me weer lekker uitgeleefd met de kiddo's in ieder geval en me prima vermaakt, je zou bijna denken dat ik zelf nog een kind ben, was het maar zo.

3 opmerkingen:

Mathieu zei

hahah er is niets mis met je communicatieve vaardigheden, je spreekt prima kleutertaal :) Fijn dat het nu wel goed gaat en dat je geen au hebt, houden zo!

Marjolijn zei

Ja, heerlijk hé dat kleine spul.
Zo direct en zo eerlijk, ze vragen het wel als ze iets willen weten.
Fijn dat je geen au hebt en jij je goed voelt.
Blijf dat maar vast houden..!!
Fijne dag vandaag.

Ibella zei

Bij mij is meestal elke vraag, oma, is niet ziek meer. Zeker wanneer we lang niet zijn geweest en dan moet er even geknuffeld worden. Heerlijk