dinsdag 30 maart 2010

Borrelen

Alweer een goede dag ;) Ik verbaas me alleen over hoe lang ik slaap, misschien dat het uurtje vooruit ook een rol speelt. Ik moet mezelf echt uit bed slepen en flink wakker worden. Ik voel me fysiek echt goed, maar zit dan wel weer erg te kloten met mijn levensinvulling. Als ik terug kijk op mijn leven met kanker dan houd ik het al een hele tijd vol, doe ik ontzettend veel leuke dingen, maar ik begin een doel/drive te missen. Iets afronden, ergens mee bezig zijn en er energie van krijgen.

Ik weet echt wel dat mijn gezondheid zo om kan slaan, maar om elke dag door te komen in fysiek goede gezondheid, maar tegelijkertijd niet veel om handen hebben is best lastig. Maar goed dat is een probleem waar ik al zo lang mee rondloop, vooral in periodes als ik me stiekem niet ziek voel ;).

Ik schilder, sport en heb een auto waardoor ik meer naar familie kan. Dat heeft me al heel veel waardevolle tijdsbesteding opgeleverd, maar ik zoek ook naar iets zodat ik aan het einde van mijn leven terug kan kijken op iets wat ik afgerond heb, iets wat achterblijft en waardevol is. Mijn weblog is al iets heel waardevols waar ik elke dag mee bezig ben, voor mezelf nu, maar straks ook voor JW, mijn ouders, zusje en alle andere mensen die dichtbij mij staan. Ik ga me er vooral niet te druk om maken, ik voel me er niet heel rot onder, maar het borrelt gewoon.

2 opmerkingen:

Ibella zei

Ja, je borrelt weer van leven en deze steeds terugkomende vraag naar een zinvolle tijdsbesteding zal altijd blijven. Ik hoop dat er ooit nog iets op je pad komt, waar je veel voldoening uithaalt.
Voor vandaag een fijne dag.
Liefs Ibella

Anoniem zei

Ja,ik begrijp heel goed wat je bedoelt,stond vorig jaar ook op zo'n punt.En ja het kan altijd mis gaan,ging het bij mij ook,maar ja moet je dan altijd maar rekening houden dat het mis kan gaan?
Lastig toch.
Heb je wel eens gedacht aan vrijwilligerswerk,bv een paar uur in de week?Dan heb je ook wat houvast in de week,iets wat "moet".En doe je ook nog wat nuttigs.Of misschien iets wat minder structureel is,als dat beter bij je past.
xx hendrike