zondag 7 maart 2010

Weer thuis

We zijn weer thuis na een best wel barre terugreis door dikke sneeuw. We waren er gisteren om 00:30 weer en zijn meteen naar bed gegaan. Vandaag lekker uitgeslapen en toen de vakantiespullen opgeruimd. Het was meteen alweer druk vandaag, maar wel gezellig. Een vriendin kwam even op de thee en daarna zijn we wezen eten bij de zus van JW. Het eten werd later dan gepland, maar was erg gezellig, lekker gegeten, gespeeld met de kinderen van de zus van JW en goede gesprekken gehad.

Beide zijn we blij dat we weer thuis zijn, maar toch ook wel erg verdrietig. Ik merk dat ik best moe ben en heb ook last van mijn onderrug aan de rechterkant. Ik denk door de hele dag in de auto of misschien weer een blaasontsteking, maar ja de kans is ook aanwezig dat het gewoon kuka is. Ik ga er niet vanuit en kijk het even aan, ik heb tenslotte ook niet voor niets een dikke week op de ski's gestaan.

3 opmerkingen:

Marjolijn zei

Gelukkig de barre terugreis goed doorstaan. Deze dagen lekker uitrusten meis en hopelijk gaan de klachten dan ook vanzelf weer weg.
Vandaag maar genieten van de zon..!!
Fijne dag en welkom thuis.

Ibella zei

Dat was dan inderdaad een barre tocht en een latertje weer. Heerlijk zo`n welkom thuis. Nu inderdaad eerst je rust nemen en kijken wat de klachten doen. Het was natuurlijk vermoeiend allemaal.
Liefs Ibella

monique zei

Hoi Caroline,

En nu heerlijk bijkomen in de Hollandse zon stel ik voor. Dan hebben wij hier ook zon. Jullie filmpje was prachtig en ontroerend maar ik heb echt sneeuw genoeg gezien dit jaar.

Groetjes Monique.