maandag 15 maart 2010

AS is er weer

Vanmorgen telefoon gehad van de VU en ik kan nu 23 april terecht. Wel een opluchting even geen ziekenhuis, scan en stress. Vanmiddag na de creatieve therapie naar mijn ouders geweest daar lekker gegeten en op de terugweg AS-je opgehaald en die blijft twee nachten bij me slapen. Erg gezellig zeker nu ik vannacht alleen ben. Ik ga zo lekker slapen, morgen wordt gezellig maar ook intensief.

2 opmerkingen:

Marjolijn zei

Lekker genieten meis, met zo'n dreumusje om je heen.
Ze zal je wel lekker bezig houden.
Fijn dat je nu weet dat je pas over een maand naar het VU terug hoeft.
Fijne dag vandaag.

Ibella zei

ik neem aan dat het naar bed gaan een gezellige bezigheid was, een gezellig uurtje en misschien ben je al wakker en zit je al boekjes voor te lezen.
geniet van ASje
Liefs Ibella