maandag 22 maart 2010

Buikgriep

Nou ik ben dus echt ziek geworden. vannacht om het uur op het toilet gezeten, erge diarree en gisteravond koorts en misselijk. Vandaag de rest van de dag al niet veel beter, steeds naar toilet en dan weer op de bank. De buikgriep schijnt nogal rond te gaan en ik hoopte de dans te ontspringen maar helaas.
Jw is thuisgebleven vandaag, wel aan het werk thuis, maar in de buurt en dat is toch wel fijn als je je echt niet lekker voelt.

Mijn ouders waren er ook nog vanmiddag. We hebben even samen thee gedronken gezellig.
Ik was dus niet alleen vandaag.

Ik hoop dat het in de loop van de dagen wat beter gaat, met de tarceva heb ik het vermoeden dat diarree ( blijft een vies woord : ) wel eens wat langer aan kan houden en misschien zelfs wat heftiger is. Hoewel met deze darmpraktijken vermoed ik dat de medicijnen niet eens opgenomen worden, als het morgen niet minder wordt maar even mijn arts vragen wat te doen.

3 opmerkingen:

Marjolijn zei

Mogge lieve meis,

Hé jammer, dat het er dan toch van moest komen. Ja de buikgriep heerst echt veel.
Ik hoop dat jij je snel weer wat beter voelt.
Sterkte hé met al die darmpraktijken.

Liefs Marjolijn.

Anoniem zei

Hopelijk vannacht een betere nacht gehad en dat het maar een eendags griep moge zijn.

Vandaag wordt het een veelbelovende dag volgens de weerman.

Zet de tuinstoel maar in het zonnetje, pet op en genieten maar. Dit is ook mijn plan voor vandaag.

Gr. Monique.

Ibella zei

Vroeger gingen wij aan de bananen, droge koekjes en beschuiten. Of het hielp weet ik niet meer, maar het was wel lekker.
Er is niets zo lastig als buikgriep, ik hoop voor je dat het snel over is.
Liefs Ibella