woensdag 24 maart 2010

Opgepast

Gelukkig gaat het nog weer een beetje beter vandaag. Weer gewoon aangekleed en op tijd uit bed maar nog wel een beetje slap. Vandaag heb ik opgepast op het zoontje van een vriendin van mij en mijn zusje. Zij moest voor haar werk in de stad zijn en heeft haar zoontje van 14 maanden de halve dag bij mij gelaten. Schattig jongetje en wel echt iets voor mij natuurlijk even oppassen.

Ik wilde heel graag even de deur uit vandaag en ben samen met JW de stad in wezen eten vanavond. Het lukte niet om alles op te krijgen maar het was wel fijn om er even uit te zijn.

Ik ben blij dat het weer wat beter gaat en hoop dat het mooie weer doorzet en ik er straks ook lekker van kan genieten.

3 opmerkingen:

marjolijn zei

Mogge meis,
Ha fijn het gaat weer wat beter.
Ja en dan is even met de neus buiten de deur altijd goed. Ook leuke bezigheden als oppassen.
Vandaag nog maar zo'n dagje..!!
Geniet er volop van meis.

Liefs Marjolijn.

Ibella zei

Dat zijn leuke dingen, oppassen, de stad in, lekker eten en je beter voelen Ergens heb ik gelezen dat het een prachtige zomer wordt, dus je hebt nog alle kans.
Liefs Ibella

hendrike zei

Fijn dat het wat beter gaat!