zondag 7 maart 2010

Slechte nacht

Vannacht erg slecht geslapen. Ik weet niet precies waarom ik me zo naar voelde maar ik had het niet alleen, ook JW kon maar moeilijk in slaap komen en was een beetje down. Ik maakte me druk om mijn rug, maakte me druk om JW; wat nou als ik er niet meer ben?

Ik ben best weer bang en onzeker over wat me te wachten staat en waarom dat nu opeens weer zo heftig naar boven komt weet ik niet. Ik loop er niet voor weg en vind het ook niet gek, maar het kan soms ineens zo hard binnenkomen.

Vandaag overdag lijkt alles altijd weer veel rooskleuriger dan middenin de nacht. Het was best lekker weer en ik heb de laatste vakantiespullen opgeruimd en in de middag zijn we even de stad in geweest, het was koopzondag in de stad.

Ik hoop dat ik vannacht geen last krijg van doemdenken en lekker doorslaap. Ook hoop ik dat de creatieve therapie doorgaat morgen, ik kan wel weer een bezinningsmoment gebruiken.

2 opmerkingen:

Marjolijn zei

Hoi lieve meis,

Nee, er is niet altijd een verklaring of uitleg waarom er iets is , of niet is.
Een slapeloze nacht is niet leuk.
Ik hoop wel, dat je vannacht wel weer lekker geslapen hebt en dat je vanmiddag de creatieve therapie kunt gaan doen.

Fijne dag vandaag.
Liefs Marjolijn.

Ibella zei

het niet weten wat je te wachten staat, gissen en piekeren `s nachts in dat bed. Het ergste is niemend die je antwoorden kan geven. Ik hoop ook voor je dat de creatieve therapie doorgaat en je even je angsten van je af kunt praten.
Liefs Ibella