zondag 28 maart 2010

Plannen

De weken vliegen voorbij, vorige week lag ik nog op de bank met een flinke buikgriep een weekje later voel ik me gelukkig stukken beter. De komende week staat er niet zoveel op de agenda, maar ik merk wel een onrust om wat leuke dingen te plannen om naar uit te kijken. Ik heb zelf enorm veel zin om een weekje lekker ergens naar zee te gaan. Natuurlijk moet ik heel er oppassen in de zon, maar dan maar een klein beetje verbranden.
Nu voel ik me nog goed en als ik ergens zin in heb dan wil ik het gewoon gaan doen. De komende tijd kunnen we niet weg omdat mijn zusje bevalt en daar wil ik ook gewoon bij zijn, mijn moeder is nog jarig en ook dan wil ik niet weg zijn. Voor de 23e zal het ook wel niet meer worden en ik hoop natuurlijk wel dat ik daarna nog makkelijk weg kan. Ik weet heus wel dat na de 23e mijn leven er niet opeens heel anders uit ziet, maar stel dat ik chemo's moet dan kan je je wel heel anders voelen.

Kortom allemaal onzekerheid, maar daar raak ik inmiddels ook wel aan gewend. Steeds beter leer ik om toch gewoon plannen te maken omdat je leven anders gewoon helemaal niet meer leefbaar is.

5 opmerkingen:

Marjolijn zei

Ja meis, de tijd gaat snel.
Plannen maken is altijd leuk, maak er maar een gezellige week van.
En have fun..!!

Ibella zei

met die conclusie ben ik het helemaal eens en juist het plannen geeft zoveel energie en van energie wordt je sterk en kun je alles aan, ook een eventuele chemokuur.
Zover is het nog niet. Eerst de nieuwe wereldburger, wat leuk en wat spannend, dan moeders jarig, feliciteer haar maar van mij.
Fijne nieuwe week, liefs Ibella

Anoniem zei

Ik doe het ook... gewoon plannen en soms de kop in het zand steken helpt ook.

De maand April is een maand waarin veel leuke staan te gebeuren voor je. Genoeg om naar uit te kijken toch?

Een fijne dag, gr. Monique.

Anoniem zei

Ach Carinolientje,

Zover is het nog lang niet en misschien hoef je helemaal niet aan de chemo. 1 ding is zeker...wij zijn nog lang niet van jou af en omgekeerd en daar ben ik super blij mee ;)
XXX Es

Anoniem zei

Hoi Karin,

Hoe gaat het? Ik las net dat je plannen aan het maken bent om lekker naar de zon te gaan!
Moet je misschien nog een chemo doen? Sterkte!

Gr. Rolien