woensdag 17 maart 2010

Hooikoortsachtige klachten

Vanmiddag heb ik AS weer naar huis gebracht. Ik heb echt heel erg veel plezier gehad met AS. Vanochtend was ik nog even met haar naar buiten want het was echt heerlijk weer. Ik kwam gelijk in gesprek met buren die ik anders eigenlijk nooit spreek maar vandaag trok ik de aandacht door AS. Ze wonen hier nog niet zo lang maar ze wist wel dat ik ziek was, blijkbaar niet hoe erg want ik zag haar beetje schrikken toen ik het haar vertelde toen ze het vroeg.

Ik ben blij dat het weer wat mooier weer wordt, maar begin ook meteen te klagen ..haha..Ik heb best last van traanogen, loopneus en een drukgevoel boven mijn ogen die vooral erger wordt als ik buiten kom. Ik heb echt het gevoel dat de tarceva mij een soort van hooikoortsklachten geeft. Natuurlijk ben ik ook redelijk vermoeid want een klein kindje kost behoorlijk wat energie maar dat heb ik er graag voor over. Want als AS hier is is het feest :-)

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Hey Karinolina,
Whahhaaha heb jij daar ook al last van? Vorig jaar voo het eerst medicijnen geregeld voor hooikoorst omdat ik er extra veel last van heb. Maar ja, ik hoorde net van Marc dat er op dit moment van alles heerst. Op zijn werk al een paar met longontsteking. Ik ben nu ook kortademiger dan voorheen, maarjde foto en longfunctie geven niets bijzonders aan. Vanmorgen bij het 1e zonnetje (terwijl ik het best wel koud vond)ik had toch alles weer vastztiten, dus er zit een kern van waarheid in wat je zegt....ach we shall see
XXX Es

Marjolijn zei

Hoi meis,
Fijn dat je zo genoten hebt met ASje.
Ja, ze zal je wel lekker bezig houden.
Die hooikoorts klachten is natuurlijk wel wat minder, hoop dat het van voorbij gaande aard is.
Het wordt nu echt lente, geniet er van..!!
Fijne dag vandaag.
Liefs Marjolijn.

Ibella zei

van allerlei medicijnen kon ik ook heel allergisch worden, vervelend. Gezellig zo`n dagje met ASje
Liefs Ibella

Anoniem zei

Ja,kinderen vreten energie,maar zijn ook zo enorm leuk.
Fijn dat je zo genoten hebt,en ik hoop dat je klachten snel minder worden....
xxhendrike