zaterdag 13 maart 2010

Passepartout

Het was heel gezellig met HJ en F gisteravond, ze hebben ons heerlijk verwend met een etentje en de ouders van HJ en F waren er ook bij. Vanmorgen zijn ze niet al te laat weer vertrokken.
Ik voelde me niet echt lekker vandaag. Een beetje verkouden gevoel en weer veel tarceva bijwerkingen. Traanogen rode oogleden, een constante loopneus en ook keelpijn. Eigenlijk is er altijd wel wat en soms voel ik me net een oude zeurpiet. Helaas stel ik me niet aan, ik voel me echt vaak niet lekker. van een lotgenootje hoorde ik dat ze heel erg gemerkt heeft dat de overstap van tarceva naar iressa haar goed doet. Geen erge huiduitslag meer en minder moe. Ik heb helemaal in mijn hoofd dat ik ik snel moet stoppen met de tarceva omdat mijn laatste scan niet echt goed was, maar als ik wel door moet gaan dan wil ik toch eens overleggen hoe het zit, of iressa geen optie is met minder bijwerkingen.

Vanmiddag zijn we nog wel de deur uit geweest. Ik heb EINDELIJK een passepartout laten maken zodat mijn grootse kunstwerk opgehangen kan worden ;)

3 opmerkingen:

Marjolijn zei

Jammer dat die bijwerkingen steeds zo de kop opsteken.
En dan ook steeds weer je weg zoeken om er mee te kunnen dealen.
Moeilijk.
Toch een fijne zondag meis, hoop dat die ook veel goeds brengt.
Geniet ook van je kunstwerk.
Liefs Marjolijn.

Ibella zei

het zou zo aangenaam zijn van de mogelijkheid tot een ander pilletje en dan geen bijwerkingen meer. Ik zou het je van harte gunnen, maar het is niet alleen de bijwerkingen. De tabletten moeten wel hun werk blijven doen. Ik hoop voor vandaag dat je een goede dag hebt en geniet van je eigen kunstwerk

Anoniem zei

Zoals ik je al zei slik ik dat pilletje nog maar 4 weken en de foto was goed. Ik wacht toch ff deze 2 maanden af voordat ik echt juich. Snappez vous?
XXX Es