donderdag 11 maart 2010

Vrolijker

Vandaag ben ik gelukkig weer iets vrolijker dan gisteren..toen zat ik echt wel even in een dip. Natuurlijk zijn de zorgen niet verdwenen, maar de ene dag kijk je er anders tegenaan dan de andere dag. Ik werd vanmorgen gebeld door E. een heel erg vrolijk en enthousiast lotgenootje en ze heeft mijn dag goed laten beginnen haha!
Vanmiddag ben ik even wezen sporten en vanavond zijn we bij zijn ouders geweest. Ook sinds tijden weer bij mijn psychologe in het Behouden Huijs geweest die vond dat ik erg sterk overkwam en verbaasd was over mij gezien de laatste scanuitslag.

In vergelijking met een jaar terug ben ik erg veranderd in de manier waarop ik met mijn ziek zijn omga. Zelf merk ik het nog niet altijd zo, maar zij heeft mij een tijd niet gezien en zag wel degelijk verschil. Ik merk wel dat ik af en toe echt tijd voor mezelf nodig heb, alleen wil zijn en niet goed tegen nieuwe dingen kan. Vanavond had de vader van JW zijn aanstelling in de Raad, ik zag er tegenop om met JW en zijn moeder mee te gaan kijken. Veel mensen, druk, misschien mensen die ik ken. Heel gek ik wil me dan soms toch verstoppen, maar uiteindelijk ben ik wel meegegaan omdat ik toch ook wel weer nieuwsgierig was en het was leuk een keer mee te maken.

Bij het Behouden Huijs ga ik nu ook beginnen met Aandachtstraining, een soort meditatie als ik het goed begrijp. Ik weet totaal niet of het iets voor me is maar ik ga het volgende week proberen.

Morgen komen Henk Jan en Fleur uit Zwitserland bij ons dus dat wordt sowieso gezellig!

Ik heb nog niets gehoord van mijn arts dus dat wordt even bellen morgen.

3 opmerkingen:

Marjolijn zei

Fijn dat jij je weer wat beter voelt.
Gelukkig is niet elke dag hetzelfde, zou ook een beetje saai worden.
Geniet van vandaag,en morgen weer een nieuwe dag.
Fijne dag vandaag.

Ibella zei

Toch weer goede berichten. Mijn periode Behouden Huys, sluit ik vandaag af en in april nog een middag.
Ik hoop dat jij wat aan de aandachtstraining hebt.
Fijne dag vandaag en het weekend.

Ibella

Anoniem zei

Helemaal goed dat jij iets uit dip bent.
Fijn weekend!