donderdag 25 maart 2010

Dagen vliegen voorbij

Vanmorgen tot 10.30 geslapen en gisteren al om 22.30 ingeslapen. Blijkbaar had ik het even nodig, ik werd echt half in coma wakker en JW was al lang en breed uit de veren en aan het werk toen ik beneden kwam.

Het was heerlijk weer vandaag en JW en ik hebben lekker buiten koffie gedronken. De zon geeft je toch weer wat energie en ook een beter humeur. Ik wilde eigenlijk proberen een beetje te sporten vanmiddag. Dat ging op zich goed, maar ik merk wel dat ik een paar dagen echt niet fit ben geweest,en tja er zit natuurlijk ook gewoon kanker in mijn lijf.

Met het mooiere weer op komst, de langere dagen en hopelijk nog een redelijk stabiele gezondheid voor een tijdje begin ik wel weer te denken aan doelen in mijn leven en wat ik nog wil. De laatste tijd stond weer veel in het teken van stil staan bij ziek zijn, wel of niet naar de VU voor de scan, toen de hooikoortsklachten de buikgriep. De dagen zijn een beetje aan me voorbijgetrokken en stonden weer vol van ziek zijn en piekeren en ik vind dat best zonde. Ik vraag me soms ineens met schrik af of ik niet nog een gaaf plan moet maken, iets moet doen naast de vele tripjes die we maken. Vorig jaar rond deze tijd had ik het druk genoeg met de bruiloftvoorbereidingen. Ondanks we heel veel met hulp hebben gedaan was het wel een projectje waar we ons in vast konden bijten, hoog tijd om iets anders te vinden.

2 opmerkingen:

Marjolijn zei

Fijn meis, zo'n lange nacht slapen zal je vast goed gedaan hebben.
Ja, soms gaan de dagen anders dan je zou willen.
Maar als het dan weer beter gaat, mag je het zelf weer een beetje in de hand nemen.
En wie weet wat voor plannen en nog uitgebroedt mogen worden.
Voor vandaag een fijne dag meis.

Ibella zei

Er zijn vast nog wel heel veel dingen, die ondernomen kunnen worden. Ga lekker zitten broeden. De zomer is nog lang niet voorbij.Fijn dat jij je wat beter voelt en meer energie hebt
Liefs Ibella