zondag 21 maart 2010

Nog niet echt fit

Vandaag helaas weer niet z'n goede dag. Ik heb nog steeds last van mijn hoofd, maar dan aan de zijkant van de neus. Het drukt en als ik buk dan kraakt het. Verder is mijn maag nog steeds niet echt blij, vanmiddag een paar keer snel naar de wc moeten rennen en verder maar een beetje op de bank gelegen. het leek vanmorgen eerst wel goed te gaan, maar in de loop van de dag werd ik steeds lamlendiger.

Om me heen hoor ik best wat mensen die ook klagen over hoofdpijn en misselijkheid dus ik hoop dat ik dat te pakken heb. Je maakt je toch altijd druk natuurlijk als je iets hebt en daar lijk ik nog wel het meest last van te hebben als ik me niet goed voel.

Zometeen gaan JW en ik nog even een film kijken en dan op tijd naar bed. Ik hoop dat ik me morgen echt wat beter voel.

2 opmerkingen:

Marjolijn zei

Mogge meis,
Hoop dat je lekker geslapen hebt, en dat het weer wat beter gaat.
Fijne maandag.
Liefs Marjolijn.

Ibella zei

Jammer dat het nog niet over is, hopelijk ben je beter opgestaan dan dat je naar bed bent gegaan.
Liefs Ibella