zaterdag 27 maart 2010

Kip

Gisteren hebben JW en ik op advies van H van de HBES-bakkers nieuwe pannen gekocht. Een mooie braadpan van Creuset (dacht dat je het zo schrijft) en een koekepan en eehm koekepan met hogere rand van Scanpan. Een behoorlijk investering maar wel de moeite waard (denken we). Hadden we veel eerder moeten doen. Om de braadpan in te wijden zijn we vanmiddag de stad in geweest, een kippetje gekocht hehe en braden maar! Vanmiddag lag er een kookboekje in de bus met kiprecepten, H zal wel hebben gedacht....."kip braden dat lukt ze nooit" :-)

Ik voel me weer stukken beter en ben meteen vrolijker en energieker. Ik hoop dat het even zo blijft natuurlijk.

3 opmerkingen:

Marjolijn zei

Fijn meis dat het weer goed gaat, ben blij voor jou..!!
Veel plezier met je nieuwe aankopen en een smakelijk kippetje.
Fijne zondag.

Ibella zei

Goede pannen scheelt een hoop en daarom hebben wij er ook een paar. Nu moet je wel lekker kunnen koken natuurlijk en dat kan Marian. Ik ook wel, maar dan met een recept. Een braadpan van creuset is zo`n zware niet? Lekker kokkerellen vandaag.
Liefs Ibella

Anoniem zei

Ik begrijp nu waarom mijn kookkunst min of meer beneden maats is. Ik heb gewoon de verkeerde pannen.

Vooral vast houden die geestelijke en lichamelijk gevoelens, werkt aanstekelijk voor iedereen.

Fijne zondag, gr. Monique.