zaterdag 13 maart 2010

Noordlaren

Vanavond heerlijk gegeten in Noordlaren met onze vrienden uit Zwitserland die daar in Juli hun trouwfeest geven. We zitten nu gezellig bij de kachel de filmpjes van ons bezoek in januari te bekijken, het carbid schieten.

Vandaag overdag niet zoveel gedaan. Een HBES-taart geprobeerd te bakken en best goed gelukt. Op de terugweg wilden we er even langs maar ze lagen al te slapen ;)

Mijn arts heb ik vanmorgen gebeld, althans het secretariaat en ze zouden me terugbellen als ze overlegd hadden om de afspraak te verzetten. Ik ben niet teruggebeld vandaag en bel er maandag maar weer achteraan. Ik word er wel een beetje onrustig van omdat ik gewoon wil weten waar ik aan toe ben volgende week. Maandag maar weer bellen...

3 opmerkingen:

Marjolijn zei

Nu eerst maar lekker weekend vieren.
Geniet er van meis.

Ibella zei

Even gekeken natuurlijk, maar het is een prachtige plaats om een bruiloft te vieren.
Tja, meer dan wachten op een antwoord kun je niet, vervelend. Laat je weekend er niet door beinvloeden.
Geniet saampjes, liefs Ibella

Anoniem zei

Duurt dat zo lang voordat je arts (of zijn hulpje de secretaresse) terugbelt?
Er is wat fout gegaan met het bestellen van de Iressa. Vorige keer leverde ik het woensdag in en kon ik het vrijdag ophalen. Nu was het nog niet binnengekomen, maar omdat ik vanavond de laatste heb van de vorige strip wist ik niet wat ik morgen moest doen. 1 keer overslaan of 1 keer Tarceva. Mijn eigen longarts was vrij, maar die andere gaf na 2 uur (ook via zijn hulpje) het antwoord. Dus vrij snel allemaal....