dinsdag 9 maart 2010

Afspraak verzetten

Vandaag erg lang uitgeslapen ik was ontzettend moe en toen ik wakker werd en merkte dat ik me echt down voelde zat ik me te bedenken hoe dat zou kunnen. Een grote reden is denk ik toch wel de scan van volgende week. Het lijkt nog maar zo kort geleden, wat natuurlijk ook zo is. Ik heb zelf aangegeven dat ik na 2 maanden wilde terugkomen terwijl mijn arts 3 maanden voorstelde. Ik heb erg lang zitten dubben maar toch besloten mijn afspraak te verzetten naar een maandje later.

Ik heb er niet zoveel aan om volgende week een scan te doen als ik me nu goed voel. Mocht er enige groei zijn dan zie ik dat een maand later ook wel. Ik heb nog even geen zin in ziekenhuis, weten hoe het ervoor staat en bovendien als ik me echt niet goed begin te voelen dan kan ik altijd bellen en komen.

Ik zit heus niet in de ontkenningsfase ;) , maar als mijn arts zelf in eerste instantie aangeeft dat 3 maanden wachten niet te lang is, als ik me goed voel en even geen zin heb in ziekenhuizen dan is dat gewoon even genieten van de ziekenhuis-vrije periode. Ik heb mijn arts vanmorgen gemailed en moet nog horen of hij er nog steeds achter staat en of de afspraak praktisch gezien verzet kan worden , maar daar ga ik eigenlijk wel vanuit.

6 opmerkingen:

monique zei

Ooo, ik kan mij voorstellen dat je het ziekenhuis even nog zat bent.

Ik hoop dat je het hele controle gebeuren lekker van je af kunt zetten.Het is je zo gegund!

hendrike zei

Ja,je moet doen waar je je goed bij voelt,ik kan me beide keuzes goed voorstellen....

StefanN zei

lieve carolien,
Eindelijk weer eens een berichtje van ons, durfde bijna niet meer na zo'n ontzettend lange tijd.
Maar weet dat we mee blijven lezen/ leven

dikke kus

Marjolijn zei

Gelijk heb je meis..!
Voortschrijdend inzicht noemen ze dat toch, en is altijd goed.
Gaat vast lukken.

Fijne dag vandaag.

Ibella zei

Gelukkig dat jij je goed voelt en met een gerust hart durft uit te stellen. Ik ben wel blij dat ik vandaag kan

Anoniem zei

Ik zou dat ook niet kunnen! Ik kom liever elke 2 mnd. Het goed voelen alleen zegt niet alles hoor. Ik heb mij altijd goed gevoeld...ook bij de diagnose.
Aan de andere kant kan ik mij voorstellen dat je een maandje uitschuift, want een scan brengt de nodige stress met zich mee. Ook de afstand speelt een rol mee. Ik fiets in een kwartiertje naar het ziekenhuis ;)
Ik ben ook blij dat ik vandaag ben geweest, anders had ik nog een maandje in onzekerheid gezeten. PS: Welke dosering van de Tarceva gebruik je?
XXX Es